Nyheter & events

Här presenterar vi nyheter om oss och sånt som är av intresse i restaurangbranschen. Här kan du även ta del av vilka arrangemang vi har utfört. Om du har tur så kanske det även här kommer en och annan inbjudan som du inte kan tacka nej till.

Dessa nyheter kan du även få direkt i ditt  informationsflöde på Facebook. För att det ska ske krävs bara att du besöker vår facebooksida och gillar den riktigt mycket :-).

Den hittar du här>>>


 

Vilket trevligt uppdrag!  Motorverkstan blir man lätt förälskad i. N A G L O Invest fick nu i sommar förmånen att hjälpa till med att driva och utveckla denna skärgårdspärla. Med kunskap och kompetens i restaurangdrift under våren och sommaren 2018, såg vi till att platsen fortsatte att vara den mötesplats den varit genom århundraden. 

Vänner! Du eller någon du känner behöver kanske hjälp med restaurangdrift. Jag har ett väl inarbetat koncept där vi hjälper restauranger finna lönsamhet.Tveka inte att ta kontakt

(eller...    Dela gärna!)

N A G L O Invest fick förmånen att bistå Havsvidden Resort & Konferens med sin kunskap och kompetens i restaurangkonsultation under våren, sommaren och hösten 2017.

Tack ONZO! Genom  dem fick vi vara med och hjälpa till vid ett unikt arrangemang med Citybanan och den nya Pendeltågstationen, mitt i Stockholm City djupt under T-centralen.