Nyheter & events

Här presenterar vi nyheter om oss och sånt som är av intresse i restaurangbranschen. Här kan du även ta del av vilka arrangemang vi har utfört. Om du har tur så kanske det även här kommer en och annan inbjudan som du inte kan tacka nej till.

Dessa nyheter kan du även få direkt i ditt  informationsflöde på Facebook. För att det ska ske krävs bara att du besöker vår facebooksida och gillar den riktigt mycket :-).

Den hittar du här>>>


 

Tack ONZO! Genom  dem fick vi vara med och hjälpa till vid ett unikt arrangemang med Citybanan och den nya Pendeltågstationen, mitt i Stockholm City djupt under T-centralen.

På Stockholm Wine Bar, kände man till vår unika kompetens, inom restaurangdrift och ledarskapsstyrning. Detta ledde till att vi fick uppdraget!

Vänner! Nu har vi en ny superfräsch uppdaterad hemsida om vår verksamhet. Vår helt nya plattform för information och marknadsföring är alltså nästan helt klar. Hemsidan är responsiv...

På Majola känner man till den erfarenhet som vi samlat på oss genom åren. Vi fick därför uppdraget att hjälpa deras kund med organisation av en ny restaurangverksamhet.